Barion Pixel

Rólunk

Szakértelem, elkötelezettség

Nevünk közel három évtizede összefonódott a minőségi olasz bútorok magyarországi nagykereskedelmével. Cégünk közvetlen, napi kapcsolatban áll számos olaszországi bútorgyártóval, így a legszélesebb termékpalettát és a direkt beszerzésnél kedvezőbb árakat, extra engedményeket tud kínálni a vásárlóknak.

Örömmel állunk partnereink rendelkezésére

Az ország egész területén a legfrissebb katalógusokkal és árlistákkal, a legújabb szövet-, bőr- és famintákkal, honlapunkon elérhető kínálattal és akciós ajánlatokkal, tapasztalatunk, nyelvtudásunk és kapcsolatrendszerünk előnyeit felajánló személyes tanácsadással állunk rendelkezésére.

Hitvallásunk

Ahogy az elmúlt években, úgy ma is hivatásunknak tekintjük a modern és klasszikus olasz bútorok szakértő képviseletét, eljuttatását vásárlóinkhoz.

Hisszük, hogy az általunk forgalmazott nappali-, étkező-, hálószobabútorok és ülőgarnitúrák varázslatos hangulatot visznek az otthonokba, míg az egyedi dizájnú kisbútorok mint például egy formás konzol vagy egy márvány dohányzóasztal sokszor elégedett mosolyt csalnak használóik arcára.